De continuïteit van uw onderneming

Waar de meeste ondernemingen bezig zijn met de financiële resultaten op korte termijn kijken wij vooral naar de continuïteit van uw onderneming. Dat gaat veel verder dan ´keurige cijfers´. Het vraagt inzicht in uw situatie, de ontwikkeling van uw markt en uw organisatie.

Daarmee bent u in staat een strategie te ontwikkelen die u nu én straks verder brengt. Aan de hand van een gedegen onderzoek – wat we samen met u uitvoeren – bepalen we welke factoren de continuïteit van uw onderneming in positieve of negatieve zin beïnvloeden. Dat doen we aan de hand van het door bovitz ontwikkelde continuïteitswiel:

 

Afbeelding6b

 

 

Zodra we dat gedaan hebben kunnen we de prioriteiten bepalen. Dat doen we door onder andere vast te stellen: welke factoren hebben de grootste impact, welke invloed kunt u uitoefenen op deze factoren, hoeveel inspanning (tijd, budget, bemensing) is in dat geval nodig om de impact te veranderen en kunt u maatregelen treffen om de factoren ´te omzeilen?

Aan de hand van de uitkomst hiervan helpen we u vervolgens met het ontwikkelen van een strategie die bij uw organisatie past. Vrijwel tegelijkertijd gaan we in nauw overleg verbeterpunten doorvoeren. Zo bouwen we stap voor stap samen aan uw dealertoekomst.

Wilt u meer weten over onze organisatie, onze diensten en de wijze waarop we u kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op.

De continuïteit van uw onderneming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.