De ambities van een leasemaatschappij

Soms zijn we copiloot van onze opdrachtgevers. Soms zitten we zelf aan het stuur. Maar afgezien van onze rol navigeren we organisaties richting duurzame oplossingen. In nauwe samenwerking werken we dan aan het realiseren van uitzonderlijke resultaten. We zijn dan zowel programma manager als (interim) adviseur.

Zo helpen we een leasemaatschappij bij het invullen van diens ambities: onderscheidende inkoopvoorwaarden, uiterst tevreden berijders en vereenvoudiging van processen. Stap voor stap werken we heel zorgvuldig richting het einddoel. Waar nodig gaan we de confrontatie aan en stellen we voor de hand liggende maar nooit gestelde vragen.

Als de situatie dat vereist temporiseren we en behoeden we de organisatie voor repercussies. We gebruiken onze vaardigheden om medewerkers aan boord te krijgen. Dankzij onze kennis van de markt zijn we in staat om zaken ook van de andere zijde te bekijken. Die spiegel leidt tot vruchtbare discussies. Soms op het scherp van de snede maar altijd met een doel.

Samen met deze leasemaatschappij zetten we een nieuwe standaard neer. Die gaat beslist voor deining zorgen in de markt. Tegelijkertijd zijn we ervan overtuigd dat deze verandering waardevol is voor de betrokkenen: berijder, fleetowner, dealer, importeur én leasemaatschappij. Dat is ook steeds ons vertrekpunt geweest: verbeteren in de volle breedte.

De ambities van een leasemaatschappij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.