Commercieel beleid voor de importeur van elektrische voertuigen

Recent werden we benaderd door een jong en ambitieus automerk, gespecialiseerd in elektrische bestelwagens. Of we mee wilden denken over het commercieel beleid 2021.Om de samenwerking met hun dealers verder vorm te geven. Het resultaat?

In slechts een paar weken tijd hebben we – tezamen – een beleid ontwikkeld aan de hand waarvan een significant en duurzaam verkoopvolume moet kunnen worden gerealiseerd. Dit commercieel beleid is erop gericht meer slagkracht te verkrijgen in het zakelijke segment. Door dealers te ondersteunen zodat ze nog beter kunnen gaan inspelen op de kansen in hun eigen rayon. Tastbaar en transparant.

In slechts drie hoofdstukken worden de belangrijkste onderwerpen van het beleid besproken en worden de ‘spelregels’ helder uiteengezet. Geen lijvig document derhalve maar een beleid dat zodanig is opgesteld dat het voor iedere dealer mogelijk is om zijn bonus te behalen. Alleen op die manier kunnen importeur en dealers zich gezamenlijk blijven focussen op de klant en de kansen die de markt hen biedt.

Meer weten? Neem dan contact met ons op via mail of per telefoon (0648524771).

Commercieel beleid voor de importeur van elektrische voertuigen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.