medewerkers

Mark van Ringelestijn, partner

Mark van Ringelestijn (1970) is na zijn studie Economie aan Maastricht University geruime tijd werkzaam geweest bij Capgemini. Als consultant en projectmanager, in commerciële functies en als leidinggevende.

De overstap naar Pon was gezien zijn liefde voor de automobielbranche een logische. Vanuit de afdeling Retail Management was hij verantwoordelijk voor de realisatie van de netwerkagenda van Strategische Retail Partners. Kia Motors Nederland vroeg hem vervolgens de Dealer Development touwtjes in handen te nemen. Hij ontwikkelde er de netwerkvisie en -strategie en gaf leiding aan de afdeling Retail Management. In zijn tweede rol was hij verkoopdirecteur Kia Nederland.

Begin 2016 richtte Mark bovitz op. Bovitz focust zich op retailers met de automobielbranche als specialisatie. Namens bovitz ontwikkelt en implementeert hij netwerkstrategieën voor importeurs. Leasemaatschappijen helpt hij met het creëren van dealernetwerken, gericht op een verbeterd inkoopresultaat, eenvoudiger processen en uiterst tevreden klanten.

Dealerbedrijven voorziet hij van adviezen hoe planmatig om te gaan met de veranderende marktomstandigheden, hun doelstellingen, de klanttevredenheid en het bedrijfsrendement.

Verkopers traint en coacht hij (1:1) hoe ze planmatig om moeten gaan met met hun werk en tegelijkertijd relationeel kunnen gaan verkopen. Funnel Management staat daarbij centraal.

Arjan van Wilgenburg, partner

Arjan van Wilgenburg (1976) heeft na zijn studie Technische Bedrijfskunde aan de RuG in productie, dienstverlening en bij de overheid lean implementaties ondersteund. Ruime ervaring (meer dan 10 jaar) en in staat om continu verbetertrajecten te borgen met zijn analytische vaardigheden, inzicht in processen en aandacht voor belangen van stakeholders.

Hij enthousiasmeert met zijn hands-on aanpak op verschillende niveaus en creëert  beweging, zodat de noodzaak van de verandering helder is en breed gedragen wordt.

Zijn werkervaring is het trainen en coachen van management, teams en medewerkers binnen ministeries, gemeenten, dienstverleners en woningcorporaties in het toepassen van Lean en Verbeter Kata om te komen tot een continu verbeterende organisatie.

Het is zijn passie dat medewerkers en leidinggevende zelf eigenaarschap te laten nemen van de veranderingen en kort-cyclisch hun eigen werkprocessen verbeteren ten dienste van de klant. In 2018 is Arjan als partner toegetreden.